Miksi Mopin yrityssiivous?

Laatu

Laatu

Laadukkaan yrityssiivouksen takaa koulutetut siivoojat, kehittyneet siivousvälineet ja laitteet sekä jatkuva laadunvalvonta. Tarjoamme myös 100-prosenttisen tyytyväisyystakuun.

Turva

Turva

Olemme vakuuttaneet jokaisen meiltä tilatun siivouksen miljoonaan euroon asti, kaiken varalta. Myös tietosi ovat turvassa, Mopin siivoojat noudattavat salassapitovelvollisuutta.

Jousto

Jousto

Ei enää sitoutumista pitkiin siivoussopimuksiin. Tuomme siivousvälineet, laitteet ja aineet mukanamme.

Yrityssiivouspalvelut

Lattian pesu / vahaus

Lattian pesu / vahaus

Siisti ja huollettu lattia vaikuttaa positiivisesti työntekijöiden sekä vierailijoiden viihtyvyyteen. Vahattu lattia kestää kulutusta paremmin sekä on helpompi pitää ylläpitosiivouksessa puhtaana.

Minimitilaus: 20m2.

Ikkunanpesu

Ikkunanpesu

Puhdistamme ja pesemme ikkunoiden kaikki pinnat sisä- ja ulkopuolelta. Kirkkaat ikkunat päästävät toimitiloihin luonnon valon, joka taatusti antaa energiaa työpäiviin. Puhtaat toimitilat ja parempi mieli!

Minimitilaus: 2 tuntia.
Aika-arvio: 1 ikkuna (4 pintaa), 0,5h.

Lattiamattojen pesu

Lattiamattojen pesu

Mattojen syväpuhdistuksessa, matosta imetään lika sekä pöly koneellisesti. Syväpuhdistus poistaa rasvatahrat, purukumin jäämät sekä muun maton pintaan pinttyneen lian. Pöly ja lika pois, puhdas sisäilma tilalle!

Minimitilaus: 200m2.

Yläpölyjen pyyhintä

Yläpölyjen pyyhintä

Me välitämme sinusta ja tiloistasi. Pyyhimme pölyt, mikrobit ja bakteerit korkealta lamppujen, tasojen ja putkien päältä. Yläpölyjen pyyhintä vaikuttaa sisäilman puhtauteen ja tätä kautta tiloissa työskentelevien hyvinvointiin.

Minimitilaus: 2h.

Istuimien / sohvan pesu

Istuimien / sohvan pesu

Erikoispesu huonekalujen kankaille, jossa poistetaan rasvatahrat, purukumit ja muu pinttynyt lika. Muistathan että tuolien tulee kuivua 24 tuntia puhdistuksen jälkeen. Tuolit ovat kuin uudet Mopin erikoispesun jälkeen!

Hinta: 8€/istuin, Alv. 0%
Minimitilaus: 8 tuolia/istuinta.

Keittiön syväsiivous

Keittiön syväsiivous

Puhdistamme keittiön kaapit sisältä ja ulkoa. Myöskin tiskaus, jääkaapin, mikron sekä uunin puhdistus sisältyvät keittiön syväsiivoukseen. Työtyytyväisyys lisääntyy kun keittiö on puhdas ja lounaan voi lämmittää puhtaassa mikroaaltouunissa.

Minimitilaus: 2h.

Hinnoittelu:

Alk. 27 €/h

Alv 0%

Missä Moppi yrityssiivous toimii?

location

Helsinki

location

Vantaa

location

Espoo

Lähetä meille tarjouspyyntö!

Laadukas siivousjälki, luotettavuus ja joustava palveluiden tuottaminen ovat avainasemassa Moppi.com yrityssiivouspalveluissa. Jätä meille tarjouspyyntö alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse toimistosiivous@moppi.com.

Tilaa Mopin uutiskirje!

Saat ajankohtaisten uutisten lisäksi kausittaisia etuja ja tarjouksia!