Moderni siivouspalvelu!

Moppi on uudenlainen yritys, joka välittää asiakkailleen siivousalan ammattilaisia nopeasti, vaivattomasti ja luotettavasti. Uskomme, että puhtaampi koti vaikuttaa myönteisesti ihmisten elämänlaatuun. Siivoamme, jotta asiakkaillemme jäisi enemmän aikaa tehdä jotain aivan muuta.

Asiakaskuntaamme kuuluu niin omakotitaloissa asuvia suurperheitä, kuin kerrostaloissa viihtyviä sinkkutalouksiakin. Heille kaikille tarjoamme markkinoiden helpoimman tavan huolehtia kodin tai työpaikan puhtaudesta.

Kaikki freelancer-siivoojamme ovat luotettavia ja ammattitaitoisia siivousalan osaajia, jotka takuuvarmasti saavat kotisi kiiltämään. Olemme lisäksi myös vakuuttaneet jokaisen siivouksemme aina miljoonaan euroon asti, kaiken varalta.

Palveluidemme tilaaminen ja maksaminen tapahtuu helposti, luotettavasti ja turvallisesti verkkosivujemme kautta. Tarkista kotisiivouksesi hinta tästä vaikka heti.

Toimiston supertiimi.

Moppi yrityksenä

Mopin iloiseen yhteisöön kuuluu monen alan osaajia, jotka yhdessä vastaavat siitä että palvelukokemuksesi on paras mahdollinen.

Konttoritiimimme kuuluu yhdeksän ihmistä ja pari heiluhäntäistä toimistokoiraa. Jokaisella meistä on oma tärkeä tehtävänsä tuloksellisen toiminnan ja positiivisen tunnelman luomisessa.

Asiakaspalvelustamme vastaa Jose, joka ottaa vastaan puhelinvaraukset, keskustelee kanssasi Moppi-chatissä, sekä hoitaa mahdolliset tilausmuutokset ja ongelmatilanteet.

Markkinointipäällikkö Outi tekee arvokasta työtä digitaalisilla viestintäkanavillamme ja sosiaalisessa mediassa. Hän pitää huolen siitä, että palvelumme löytyy helposti ja vastaa tarpeitasi.

Oskari, Sam ja Saulius vastaavat Mopin teknisestä puolesta. Yhdessä he auttavat Moppia tekemään sitä, mitä Moppi tekee parhaiten; Koordinoi siivoojia, tehden siivouksesta mahdollisimman tehokasta, sekä tekee palvelumme tilauksesta mahdollisimman helppoa ja vaivatonta sinulle. Lisäksi tekniseen tiimiimme kuuluu etänä töitä tekevä Martin, joka vastaa taustajärjestelmiemme toiminnasta ja sen takana vaanivasta matrix-viidakosta.

Fredrik, Matti ja Steven puolestaan pyörittävät Mopin operatiivisia toimintoja, vastaavat sisäisten sidosryhmien toimivuudesta ja kommunikaatiosta, sekä pitävät huolen siitä että asiakkaat saavat ostoksilleen vastinetta ja siivoojamme työstään korvauksen. He koordinoivat Mopin joka päiväisiä toimintoja ja saavat kaiken toimimaan saumattomasti.

Mopin Kanssa Yhteistyössä

Korkeatasoinen ja luotettava palvelumme on tuonut meidät yhteen maamme johtavien yritysten ja liittojen kanssa. Yhdessä pidämme huolen siitä, että kotisiivouksesi suoritetaan turvallisesti ja vaatimusten mukaisesti, sekä ympäristöystävällisesti luontoa säästäen. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta mahdollista, sertifioitua siivouspalvelua!