Mitä kauttamme toimivien siivousyritysten kotisiivous sisältää?

Huoneet

Huoneet

Siivous sisältää kaikkien huoneiden lattioiden ja mattojen imuroinnin, sekä lattioiden kosteapyyhkimisen, jos lattiamateriaali sellaiseen soveltuu. Pölyt pyyhitään kaikilta alle 180 cm korkeudella olevilta tasopinnoilta. Lisäksi puhdistetaan kaikki lasipinnat ja peilit, pyyhitään valokatkaisijat ja ovenkahvat, sekä tyhjennetään roska-astiat.

Kylpyhuoneet

Kylpyhuoneet

Saniteettitilojen hygienia on kodin puhtauden kannalta erityisen tärkeää. Kylpyhuone siivotaan muiden tilojen tavoin ja lisäksi puhdistetaan pesuallas, suihku, kylpyamme ja WC-istuin.

Keittiö

Keittiö

Myös keittiö siivotaan muiden tilojen tavoin ja lisäksi pestään hana ja pesuallas, ja täytetään tai tyhjennetään astianpesukone. Jääkaapin, mikroaaltouunin, pesukoneiden ja muiden kodinkoneiden ulkoiset pinnat pyyhitään.

Huom! Siivous kauttamme sisältää myös ammattilaisen siivousvälineet ja aineet (imuri lisätilauksena).

Siivousyritysten tarjoamat lisäpalvelut

Sisäseinät

Sisäseinät

Asunnon sisäseinien puhdistus ja peseminen. Seinien peseminen aloitetaan alhaalta ylöspäin, näin valuva likavesi ei jätä hankalasti puhdistettavia jälkiä kuivaan pintaan. Sisäseinien pesu kirkastaa asuntoa ja parantaa sisäilmanlaatua.

Ikkunat

Ikkunat

Asuntosi ikkunoiden kaikkien pintojen pesu ja puhdistus, niin sisä-, kuin ulkopuoleltakin. Kirkkaat ikkunat tuovat kotiin iloa ja valoa. Päästä auringon hellivä lämpö sisään!

Sauna

Sauna

Saunan peseminen ja puhdistus lauteista lattiaan ja kattoon. Pelkkä liian runsas vesipesu rapistuttaa saunan puupintoja. Likaiset kohdat pestään erikseen vedellä ja pesuaineella. Näin saunasi pysyy hyvässä kunnossa!

Jääkaappi

Jääkaappi

Jääkaapin puhdistaminen ja peseminen sisältä ja ulkoa. Puhtaassa jääkaapissa ruoka säilyy pidempään ja maistuu paremmalta.

Uuni

Uuni

Uunin pesu on monelle raskas ja pitkäveteinen urakka. Uunin puhdistaminen ja pesu huolellisesti sisältä päin, mikä tutkitusti parantaa uunisi energiatehokkuutta ja säästää näin sähköä.

Pyykit

Pyykit

Joskus kiire yllättää. Siivouksen yhteydessä on mahdollista saada apua pyykkien kuivumaan ripustamisesssa ja viikkauksessa.

Kerta - vai sopimussiivous?

Edullisella sopimussiivouksella varmistat kotisi säännöllisen siivouksen, jotta sinulle jäisi enemmän aikaa myös itsellesi! Voit valita kuinka usein siivotaan kolmesta eri vaihtoehdosta: kerran viikossa, kerran kahdessa viikossa, tai kerran neljässä viikossa.

Kertasiivous puolestaan on helppo ja nopea tapa tilata siivous jo lähipäiville. Kertasiivouksen hinta ennen kotitalousvähennystä on alk. 38€/h. Mopin kautta toimivien siivousyritysten siivoukset sisältävät ammattilaisen siivousvälineet ja aineet, jotka siivooja tuo mukanaan (imuri lisätilauksena).

Kerran neljässä viikossa

alk. 34€/h

Kerran kahdessa viikossa

alk. 34€/h

Kerran
viikossa

alk. 34€/h

Katso mikä sopisi sinun kodillesi!
Kaikkien sopimussiivouspalveluidemme irtisanomisaika on yksi (1) kuukausi. Voit myös siirtää sopimussiivouksen ajankohtaa aina 3 vrk varoitusajalla veloituksetta. Sopimuksen irtisanomisen tai muutokset sopimukseen voi halutessaan tehdä helposti ja vaivattomasti ottamalla yhteyttä siivouksesi toteuttavaan yritykseen.

Missä Moppi toimii?

location

Helsinki

location

Vantaa

location

Espoo