Mitä kotisiivous sisältää?

Huoneet

Huoneet

Moppi-siivous sisältää kaikkien huoneiden lattioiden ja mattojen imuroinnin, sekä lattioiden kosteapyyhkimisen. Lisäksi puhdistamme kaikki kodin pinnat, lasipinnat ja peilit mukaan lukien.

Kylpyhuoneet

Kylpyhuoneet

Kylpyhuoneiden ja WC-tilojen siivous kuuluu luonnollisesti Moppi-siivoukseen. Saniteettitilojen hygienia on kodin puhtauden kannalta mielestämme erityisen tärkeää.

Roska-astiat

Roska-astiat

Tyhjennämme siivouksen yhteydessä myös kaikki kodin roska-astiat.

Lisäpalvelut

Sisäseinät

Sisäseinät

Puhdistamme ja pesemme asuntosi sisäseinät. Seinien peseminen aloitetaan alhaalta ylöspäin, näin valuva likavesi ei jätä hankalasti puhdistettavia jälkiä kuivaan pintaan. Sisäseinien pesu kirkastaa asuntoa ja parantaa sisäilmanlaatua.

Sauna

Sauna

Puhdistamme ja pesemme saunasi lauteista lattiaan ja kattoon. Liian runsas vesipesu rapistuttaa saunan puupintoja. Sillä seiniin ja kattoon ei juuri kosketa saunottaessa, likaiset kohdat pestään erikseen vedellä ja pesuaineella. Näin saunasi pysyy hyvässä kunnossa!

Uuni

Uuni

Uunin pesu on monelle raskas ja pitkäveteinen urakka. Me puhdistamme ja pesemme uunisi huolellisesti myös sisältä, mikä tutkitusti parantaa uunisi energiatehokkuutta ja säästää näin sähköä.

Jääkaapi

Jääkaapi

Puhdistamme ja pesemme jääkaapin myös sisältä. Puhtaassa jääkaapissa ruoka säilyy pidempään ja maistuu paremmalta.

Ikkunat

Ikkunat

Puhdistamme ja pesemme asuntosi ikkunoiden kaikki pinnat niin sisä-, kuin ulkopuoleltakin. Kirkkaat ikkunat tuovat kotiin iloa ja valoa.

Pyykkäys

Pyykkäys

Joskus kiire yllättää. Siivouksen yhteydessä, me voimme auttaa sinua ripustamaan pyykit kuivamaan.
Mielellämme myös viikkaamme pyykkisi

Kerta - vai sopimussiivous?

Edullisella Moppi-sopimussiivouksella varmistat kotisi säännöllisen siivouksen, jotta sinulle jäisi enemmän aikaa myös itsellesi! Valitsemalla sopimussiivouksen saat ikioman siivousalan ammattilaisen, joka ei vaihdu vaan pitää kotisi puhtaana jatkossakin.

Voit valita kuinka usein siivotaan kolmesta eri vaihtoehdosta: kerran viikossa, kerran kahdessa viikossa, tai kerran kuukaudessa.

Kertasiivous puolestaan on helppo ja nopea tapa tilata siivous vaikka jo seuraavalle päivälle. Kertasiivouksen hinta ennen kotitalousvähennystä on 35€/h. Perussiivouksen sisältö.

Kerran kuukaudessa

30 € / h

Kerran kahdessa viikossa

30 € / h

Kerran
viikossa

30 € / h

Katso mikä sopisi sinun kodillesi!
Kaikkien sopimussiivous-palveluidemme irtisanomisaika on yksi (1) kuukausi. Voit myös siirtää sopimussiivouksen ajankohtaa aina 24 tunnin varoitusajalla veloituksetta. Sopimuksen irtisanomisen tai muutokset sopimukseen voi halutessaan tehdä helposti ja vaivattomasti soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 020 718 1300 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@moppi.com.

Missä Moppi toimii?

location

Helsinki

location

Vantaa

location

Espoo

location

Porvoo

location

Sipoo

location

Oulu

location

Lahti

location

Tampere

location

Turku

Avaamme lähiaikoina myös uusissa kaupungeissa!