Moppi uudistuu! Kehitämme palvelujamme, muuttosiivoukset eivät ole tällä hetkellä varattavissa mutta palaavat pian valikoimaan.Mopin mahtava muuttosiivous sisältää

Siivoamme kotisi perinpohjaisesti ennen muuttoa. Muuttosiivous on tavallista kerta-, viikko- tai kuukausisiivousta perusteellisempi syväsiivous, jossa kiinnitetään erityishuomiota asunnon keittiöön, kylpyhuoneeseen sekä varasto- ja komerotiloihin. Uunin sekä jääkaapin siivous sisältyvät muuttosiivoukseen. Voit tilata saunan, ikkunoiden ja sisäseinien pesun lisäpalveluna. Mopin muuttosiivous sisältää ammattilaisen siivousvälineet ja aineet, jotka siivooja tuo mukanaan (Imuri lisätilauksena).

Muuttosiivoukseen kuluva aika

Muuttosiivoukseen arvioitu aika on perussiivoukseen kuluva aika + yksi tunti. Esimerkiksi yksiön ( 1 huone, wc/kylpyhuone, keittiö) muuttosiivouksen arvioitu kesto on kolme tuntia.

Muuttosiivouksen hinnat

Tuntihinnat muuttosiivouksessa ovat samat kuin perussiivouksessa. Kertasiivous kustantaa 38€/tunti ja sopimus-siivous 35€/tunti. Yksiön muuttosiivous kertasiivouksena tulisi maksamaan 114€ ja kotitalousvähennyksen jälkeen vain 57€. Varaa muuttosiivous tästä!

Missä Moppi toimii?

location

Helsinki

location

Vantaa

location

Espoo

Avaamme lähiaikoina myös uusissa kaupungeissa!