Moppi kotisiivous

Mitä kotisiivous sisältää

Mopin kotisiivous on perussiivous kaikille kodin huoneille sisältäen myös kylpyhuoneen ja wc:n. Perussiivous sisältää kaikista huoneista lattioiden ja mattojen imuroinnin sekä lattioiden kosteapyyhkimisen. Pölyjen pyyhkimisen sekä kaikkien pintojen puhdistamisen, myös lasipintojen ja peilien. Ikkunoiden pesun voi pyytää lisäpalveluna.

Lisäksi tyhjennämme roska-astiat ja huolehdimme ovenkahvojen ja -pintojen puhdistamisesta.

Lisäpalveluina voit pyytää muun muassa: Uunin pesun, jääkaapin puhdistamisen, saunan ja sisäseinien pesun. Löydät täältä kaikki tarjoamamme lisäpalvelut.


Kerta- vai sopimussiivous

Kertasiivous on helppo ja nopea tapa saada siivous vaikka jo seuraavalle päivällä. Kertasiivouksen hinta ennen kotitalousvähennystä on 35€/h.

Sopimussiivouksella puolestaan varmistat säännöllisen siivouksen kodissasi. Moppi tarjoaa sopimussiivoukseen kolmea eri vaihtoehtoa: kerran viikossa, kerran kahdessa viikossa tai kerran kuukaudessa. Sopimussiivouksissa siivooja on aina sama. Luonnollisestikin sopimussiivous on edullisempi vaihtoehto kuin kertasiivous. Edullisimmillaan 30€/h.

Voinko vaihtaa siivoojaa?
Tottakai voit. Jos jostakin syystä haluat vaihtaa siivoojaa, pyydämme, että olet yhteydessä asiakaspalveluumme.

Kaikkien sopimussiivouspalveluidemme irtisanomisaika on yksi (1) kuukausi. Voit myös siirtää sopimussiivouksen aikaa aina 24 tunnin varoitusajalla veloituksetta. Sopimuksen irtisanomisen ja muutokset sopimukseen voi halutessaan tehdä helposti ja vaivattomasti soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 020 718 1300 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@moppi.com.


Missä Moppi toimii

Moppi toimii tällä hetkellä pääkaupunkiseudun lisäksi Porvoossa, Sipoossa ,Tampereella, Oulussa ja Lahdessa. Avaamme lähiaikoina uusissa kaupungeissa, joista mielellämme kerromme myös sinulle. Jos haluat ensimmäisenä tietää, kun Moppi tulee myös sinun kaupunkiisi, niin tilaa uutiskirjeemme.


Muista kotitalousvähennys

Kaikki Mopin siivoukset kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin, jonka suuruus on vakio eli 50 prosenttia tilatun palvelun hinnasta. Kotitalousvähennys on siis lähes puolet kaikkien siivouksiemme hinnoista ja se hyvitetään kaikille asiakkaille heidän henkilökohtaisessa verotuksessaan aina seuraavan vuoden joulukuussa (tarkka päivä on 4.12.).

Lue lisää kotitalousvähennyksestä.


Lupauksemme

Siivoamme kotisi kuin se olisi omamme. Jos et silti ole 100 % tyytyväinen, siivoamme puutekohdat uudelleen. Ilmaiseksi. Muistathan tehdä reklamaation 24 tunnin sisällä alkuperäisestä siivouksesta.


Välineemme

Tuomme kaikki muut siivousvälineet paitsi imurin. Jos sellaista ei siivottavasta tilasta löydy ole, mainitsethan asiasta erikseen. Siivooja voi toki käyttää myös asiakkaan antamia välineitä.