3 vinkkiä – Missä säilytät vähän käytetyt vaatteet?

16.11.2017 Oskari

Ympäriinsä jätetyt vaatteet ja asusteet, joita ei tarvitse joka käytön jälkeen pestä sotkevat helposti kodin epäsiistin näköiseksi. Työpäivän jälkeen vaihdat asun mukavampaan ja jätät työvaatteet sängyn tai sohvan päälle odottamaan seuraavaa käyttökertaa. Esimerkiksi 100-prosenttista villaa olevan neuleen kuitu puhdistaa tuulettaessa itse itseään, joten tavallista vesipesua koneessa tulisi välttää. Myöskin käytetyn vaatteen viikkaaminen puhtaiden vaatteiden sekaan tuntuu likaavan koko kaapin. Siivous ja tavaroiden järjestäminen päivittäin on iso homma. Saatat löytää blogistamme pysyvän ratkaisun ongelmaan ja otat sen päivittäisiin rutiineihin.

makuuhuone.siivous.siivooja.siivouspalvelu.helsinki.tampere.espoo.vantaa.siivouspalvelut

3 kätevää säilytysratkaisua vähän käytetyille vaatteille

Säilytysratkaisujen tulee olla helppoja ja käden ulottuvilla. Sotkuisuus syntyy käytettyjen vaatteiden tai asusteiden säilytyspaikan puutteesta.

sisustaminen.koukut.Siivouspalvelu.helsinki.turku.tampere.siivous.koti.espoo.vantaa.

Seinäkoukut

Seinäkoukkuja voit lisätä yhden, kaksi tai vaikka kolme oman tarpeen mukaan. Myöskin asennus mahdollisuudet ovat laajat. Voit kiinnittää seinäkoukun esim. vaatekaapin ukopuolelle, suoraan seinään tai vaikka oveen riippuen kiinnityksestä. Seinäkoukkuja on kaikkeen makuun ja sopii hyvin sisustus elementiksi. Buddy seinäkoukut saatavilla mm. Indecosta.

Ovinaulakko.Siivous.siisti.koti.helsinki.turku.espoo.tampere.vantaa.oulu.lahti.Siivouspalvelu.

Ovinaulakko

Ovinaulakko piilottaa vaatteet ja asusteet kätevästi oven taakse. Naulakko ripustetaan koukuilla oven päälle, joten asennus on helppo eikä aiheuta reikiä seiniin tai muihin pintoihin. Umbra buddy ovinaulakko (kuvassa) on saatavilla mm. Suomikoti.fi sisustuskaupasta.

Siivouspalvelu.helsinki.siivous.espoo.vantaa.siivouspalvelut.turku.tampere.

Voit myös varata vaatekaapista hyllyn käytetyille vaatteille. Muista viikata vaatteet etteivät ne rypisty tai näytä käytetyiltä 😉 Jos makuuhuoneessa ei ole kaappitilaa tarpeeksi, mutta on muuten vapaita neliöitä niin vaateteline toimii hyvin käytettyjen vaatteiden säilyttämiseen. Säilytä vaatteet henkarilla, jotta ne pysyvät muodossaan, suorana ja eivät näytä nuhjaantuneilta. Jotta kodin harmonia pysyy tyylikkäänä niin vaatetelinettä ei kannata täyttää liian täyteen. Maltti on valttia tässäkin. Ole luova ja tee DIY vaateteline paksummasta puun oksasta ja ripusta se katosta koukuilla.

Kodin FengShui kuntoon!

#siivous #kotisiivous #fengshui #vinkitkotiin #kotikuntoon #siivouspalvelu