Siivoojien tarinoita – Osa 1 – Moppi.com

12.03.2018 Outi Ylönen

Esittelemme Moppi.com freelancer siivoojiamme, jotta asiakkaamme voivat tutustua ketkä meillä toteuttavat kotien siivoustyötä. Jokaisella meistä on oma mielenkiintoinen tarina kerrottavana – Kuka Moppistaroista rokkaa sinun kotisi puhtaaksi?

Siivoojat - Moppi.com

Siivoojat - Ketä he ovat?

Moppistar Steven

Steven on Mopin ensimmäinen siivooja ja nykyään meidän laatupäällikkö. Hän muutti Hondurasista 13 vuotta sitten Suomeen opiskelemaan. Koulun ohella, hän aloitti siivoojana toimisto- ja kotisiivouksien parissa. Stevenilla on vankka kokemus siivousalasta, joka antaa parhaan mahdollisen pohjan kehittää Mopin toimintaa. Hän tekee töitä sydämellään, jotta jokainen asiakas olisi tyytyväinen siivouksen lopputulokseen sekä palveluumme.

Siivooja - Steven - Moppi.com
Siivooja Helsinki - Catherine - Moppi.com

Moppistar Catherine

Catherine on Mopin kokeneimpia siivoojia ja toimii myös siivoustiimien vetäjänä. Hänelle tulee Suomesta ensimmäisenä mieleen lämpöinen sauna ja turvallinen asuinympäristö. Hän haluaa ilostuttaa muita ympärillään olevia ihmisiä aidolla ystävyydellään ja lämpöisellä olemuksellaan. Hän nauttii vapaa-ajastaan mm. perheensä kanssa kokkaillen ja ulkoillen. Uiminen, dancehall musiikki ja ugandalaiset rytmit ovat myös lähellä sydäntä.  ”What ever you decide to do, make sure it makes you happy.”😊

Moppistar Fabrizio

Olen Fabrizio Pineda ja kotoisin Hondurasista. Minulla on vuosien kokemus siivoustyöstä ja onnekseni kuulin ystävältäni mahdollisuudesta työskennellä kevytyrittäjänä eli freelancer siivoojana Moppi.com Oy:ssa. Freelancerina työskentely on ollut miellyttävää ja joustavaa, koska voin itse vaikuttaa siihen milloin työskentelen ja kuinka paljon. Minulla jää työn ohella hyvin aikaa myös paperitöihin ja yritykseni hoitamiseen.

Rakastan hedelmiä, en voisi elää ilman niitä. Kokkailen Hondurasilaista ruokaa ystävilleni ja järjestän usein illanistujaisia. Kun tulin Suomeen olin utelias kaiken uuden ja erikoisen suhteen. Halusin nähdä revontulet, kokea yöttömät yöt ja pitkät valoisat päivät. En ollut aikaisemmin ollut kylmässä säässä tai nähnyt lunta, mutta pidän siitä. Suomi on Hondurasin vastakohta ja koko ajan kun opin Suomen kulttuurista lisää niin rakastun maahan entistä enemmän.
Haluan sanoa asiakkailleni että huolehdin kodistanne kun omastani. 

Siivoojat - Helsinki, Espoo, Vantaa - Moppi.com

#siivouspalvelu #kotisiivous #siivooja #siivoojientarina #puhdaskotiparempimieli