Siivoojien tarinoita – Osa 2 – Moppi.com

25.02.2018 Outi Ylönen

Esittelemme Moppi.com freelancer siivoojiamme, jotta asiakkaamme tietävät ketä heidän koteihinsa saapuu. Tutustu Moppistara siivoojiin – Kuka rokkaa sinun kotisi puhtaaksi?

Siivoojat - Helsinki, Espoo, Vantaa - Catherine ja Suman - Moppi.com

Moppistar Anna

Annan hymy sulattaa kaikkien asiakkaiden sydämet. Tämä Mopin timantti💎 on yhdistelmä kouluttajaa, siivoojaa ja webin kehittäjää. Anna opiskelee työn ohella Business IT alaa, joten Mopin siivouspalvelun kehitys on hyvissä käsissä. Hän saa tasapainoa arkeensa potkunyrkkeily- ja tanssitunneista.

”Haluan antaa kehuja. Teillä on aivan erinomaisia siivoojia. Koti on kiiltänyt! Olemme olleet todella tyytyväisiä siivouksen laatuun. Lisäksi toki myös tilaaminen on helppoa ja yksinkertaista ja siivooja saapuu täsmällisesti ajallaan.” -Mopin tyytyväinen asiakas

Siivooja - Anna - Helsinki, Espoo - Moppi.com
Siivooja - Suman - Helsinki, Espoo, Vantaa - Moppi.com

Moppistar Suman

Suman on Mopin ensimmäisiä Freelancer siivoojia ja aloitti meidän riveissä Marraskuussa 2015. Hän kouluttaa ja opastaa uusia Moppistar kykyjä sekä tekee siivouskeikkaa niin paljon kun koulultaan ehtii. Hän kokee työnsä hyvin tärkeänä ja suhtautuu siihen intohimoisen tarkasti. Sumanin mielestä vanhemmat asiakkaat, jotka jakavat vuosien varrella karttuneita elämän tarinoita ja oppeja ovat ihan parhaita. Uusiin ihmisiin tutustuminen on yksi työn hyvistä puolista ja tyytyväisen asiakkaan hymy on paras palaute työstä. Puhdas koti ja parempi mieli 😊

Moppistar Rahul

Seikkailija Rahul pitää jännityksestä ja onkin hypännyt benjihypyn sekä harrastaa koskenlaskua. Seuraavana hänen ”bucket-listallaan” on laskuvarjohyppy Espanjassa. Aikamoinen hurjapää!😎 Rahul on kotoisin Nepalista ja taitaakin Nepalin lisäksi 4 eri muuta kieltä (Englanti, Hindi, Bengali ja Japani). Hän on myös Intialaisten ja Nepalilaisten ruokien masterchef.😋

Hän aloitti Mopin koulutusohjelmassa keväällä 2017 ja takana onkin jo 700 tuntia kotisiivousta (Maaliskuus 2018). Kokemusta on siis hyvin kertynyt ja asiakkaiden sanojen mukaan; ”Rahulin siivoustyö on 9+”👌

Siivooja - Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen - Rahul - Moppi.com

Moppistar Griselda

Hola mi amigos! Olen Griselda ja tulin 3 vuotta sitten Suomeen tapaamaan veljeäni. Samalla reissulla tutustuin Suomalaiseen mieheen, joka oli unelmieni täyttymys. Loma oli ohi, aikamme yhdessä ns. loppui kesken ja palasin takaisin töihin kotimaahani Hondurasiin. Kaksi viikkoa paluun jälkeen, tämä mies ilmestyi yllätyksenä kotiovelleni. Hän tuli tutustumaan perheeseeni, ystäviini ja minun elämääni Hondurasissa. Siitä meidän rakkaustarinamme alkoi💕

Tällä hetkellä opiskelen Vantaalla ja teen osa-aikaisesti töitä Freelancer siivoojana Moppicom Oy:lla. Suosittelen Moppia, koska voin työskennellä osa-aikaisesti ja sovittaa siivoukset aikatauluihini. Myöskin tapaan paljon erilaisia ihmisiä, mikä sopii sosiaaliselle luonteelleni. Mielestäni luottamus on tärkeimpiä asioita asiakkaan ja siivoojan välillä, joten antakaa positiivista ja negatiivista palautetta. Palautteen kautta tiedämme, mitä haluat juuri sinun kodissasi priorisoitavan.

Siivooja - Helsinki, Espoo, Vantaa - Griselda - Moppi.com

#siivouspalvelu #kotisiivous #siivoojientarinoita #siivooja #puhdaskotiparempimieli