Moppi.com arvot ja yhteistyö

25.01.2018 Outi Ylönen

Arvot siivouspalvelun takana

Moppi.com arvot kulminoituvat ympäristön ja kodin puhtaudesta huolehtimiseen, näin pystymme vaikuttamaan asiakkaidemme terveyteen ja hyvinvointiin positiivisesti. Näistä lähtökohdista olemme kehittäneet liiketoimintaamme ja hankkineet samat arvot jakavia kumppaneita, verkostoja ja yhteistyökumppaneita toimintamme tueksi. Seuraavaksi esittelemme arvojamme sekä yhteistyötahoja, jotta tunnette meidät yrityksenä paremmin.

Kotisiivous - Suomen Luonnon suojeluliitto - Yhteistyö

Moppi.com on Suomen Luonnonsuojeluliiton tukijäsen.

Olemme sitoutuneet tukemaan luonnonsuojelua ja ottamaan huomioon luonnon ja ympäristön jokapäiväisessä toiminnassamme.

Kotisiivous - Moppi.com - ympäristöystävälliset pesuaineet

Ensisijaisesti käytämme Sealed air Pur-Eco puhdistusainesarjaa.

Se on valmistettu tutkituista, ympäristömyötäisistä kasvipohjaisista raaka-aineista. Pur-Eco-tuotteissa yhdistyvät tehokkuus, turvallisuus, kokonaistaloudellisuus sekä viimeisin ympäristötietous.

Kotisiivous - Ympäristöystävälliset pesuaineet - Moppi.com

Hajuste- ja kemikaaliyliherkät asiakkaat on otettu huomioon.

Voit valita SURE® kasvipohjaiset pesuaineet 24.8.2017 eteenpäin. Ne ovat 100% biohajoavaa tuotesarjaa. Ammattikäyttöön tarkoitettujen tuotteiden tehokkuus yhdistyy turvallisuuteen ja ympäristömyötäisyyteen.

kestävä.kehitys.ympäristöystävälliset.vaatteet.

Moppi tukee valinnoillaan kestävää kehitystä myös globaalisti.

Tarjoamme siivoojille työpaidat, jotka on tuotettu ekologisesti, luontoa kunnioittaen. Stanley ja Stella luonnonkuidusta tehdyt paidat tuotetaan kestävän kehityksen periaatteilla miesten, naisten ja lasten ihmisoikeuksia tukien.

Kotisiivous - Yhteistyö - HelsinkiCityMarathon- Moppi.com

Moppi.com haluaa olla mukana tapahtumissa varmistamassa roskatonta ja puhdasta ympäristöä. 

Moppi.com siivouspartio oli mm. Helsinki City Marathon 2017 tapahtuma-alueella sekä juoksureitillä siivoamassa roskia ja epäpuhtauksia, jotta tapahtuma olisi mahdollisimman ympäristöystävällinen.

moppi.siivojat.siivooja.siivouspalvelu.

Mopin tärkeimpiä missioita on siivousalan ammattilaisten arvostuksen nostaminen alalla.
Digitaalisen palvelun avulla saavutetun tuottoparannuksen ansiosta Moppi.com pystyy maksamaan siivoojalle paremman korvauksen työstään. Samalla palvelun hinta on asiakkaalle edullisempi kuin perinteinen toimintamalli.

Lassila & Tikanoja kumppanina

L&T ja Moppi.com sopivat sijoituksesta Maaliskuussa 2017, jonka avulla Moppi.comin liiketoimintaa alettiin kehittämään vielä pidemmälle vastaamaan asiakkaiden tarpeita. Lassila & Tikanoja haki uudenlaisia digitaalisia keinoja helpottamaan palvelujen tarjontaa nykyisille ja uusille asiakkaille, joten sijoitus Moppi.comiin oli osa yrityksen digistrategiaa. L&T on tuonut kotisiivouksia tarjoavalle Mopille uudenlaista osaamista ja resursseja, jotka mahdollistavat Moppi.comin toiminnan kehittämisen ja laajentamisen kestävällä tavalla.

Yhteistyö.sijoittaja.siivouspalvelu.helsinki.turku.vantaa.espoo.tampere.siivous.kotiin.kotisiivous.

Jos sinulle herää mitä tahansa kysymyksiä palveluihimme liittyen niin voit olla yhteydessä Mopin mainioon asiakaspalveluun ma-pe klo 9.00-17.00 välillä. Tavoitat meidät helposti chatissa, puhelimitse 020 718 1300 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@moppi.com.

Kutsu puhtaus kotiin.

#siivouspalvelut #kotiin #kotisiivous #siivooja #puhdaskotiparempimieli #siivous