Kotisiivous – Oikeanlaiset siivousvälineet siivoustyön tukena

10.01.2018 Outi Ylönen

Moppilaisen tunnistaa mukana olevasta sinisestä, pitkän muotoisesta kassista. Olemme kehittäneet tämän kompaktin kassin, johon kaikki työvälineet sekä aineet saadaan pakattua kätevästi, niin että siivoojien on helppo toteuttaa siivoustyönsä sekä liikkua mm. julkisissa kulkuvälineissä (ympäristöystävällinen tapa liikkua).

Kotisiivous - Siivousvälineet - Moppi.com

Kurkistus siivoojan kassiin

Tarkemmin kun kurkistamme siivoojan kassin sisään niin sieltä löytyy jokaiseen kodin pinnalle ja paikalle tarkoitetut työvälineet. Sinisillä mikrokuituliinoilla pyyhitään pöydät ja peruspinnat. Mikrokuituliinan punainen väri kertoo että kyseessä on vessan ja kylpyhuoneen puhdistamiseen tarkoitettu liina. Vihreällä mikrokuituliinalla pyyhitään kiiltävät pinnat, kuten peilit, kromit, ovenkahvat ja lasit.

Kassissa on myös kasattava Moppi, joka on siivousvalmiina muutamassa sekunnissa. Mopin päälle taitellaan isompi kevyesti kostutettu liina. Liina kostutetaan pesualtaassa, ylimääräinen vesi puristetaan pois ja lopuksi pesuaineet suihkutetaan suoraan liinaan, jotta lattian pesu on mahdollisimman hellävarainen (siivooja ei kaada vettä tai suihkuta pesuainetta suoraan lattiapinnalle). Myöskään emme käytä ämpäreitä siivouksessa, koska emme halua huuhdella lattialiinaa jo likaantuneessa vedessä. Jos liinaa tarvitsee huuhdella niin se huuhdellaan juoksevan veden alla nopeasti, puristetaan ylimääräinen vesi pois ja lopuksi siihen suihkaistaan suihkepullosta uudet pesuaineet.

Kotisiivous - Moppi.com siivousvälineet siivouksessa

Ympäristöystävälliset pesuaineet vakiona

Kassista löytyy myös vakiona ympäristöystävälliset Sealed Air Pur-Eco pesuaineet. Jos haluat että kotisi pestään hajuste- ja kemikaaliyliherkille tarkoitetuilla pesuaineilla, niin valitse tilauksen yhteydessä SURE Sealed Air pesuaineet.

Pesuaineet on annosteltu suihkepulloihin, jotta aineiden kuljetus, annostelu ja käyttö on helppoa. Meidän ei tarvitse käyttää ämpäreitä siivoustyössämme, koska aine on annosteltu valmiiksi oikeilla mittasuhteilla. Se säästää myös siivoojan aikaa, jonka hän voi käyttää itse siivoustyöhön.

Kotisiivous - Moppi.com - ympäristöystävälliset pesuaineet

Muuttosiivous vaatii omat välineensä

Muuttosiivous on tavallista perussiivousta perusteellisempi syväsiivous, jossa kiinnitetään erityishuomiota asunnon keittiöön, kylpyhuoneeseen sekä varasto- ja komerotiloihin. Myös uunin sekä jääkaapin siivous sisältyvät muuttosiivoukseen.

Muuttosiivouksessa siivoojan kassin sisältö onkin jo ihan toisenlainen. Paljon enemmän harjoja ja pinttyneen lian poistoon tarkoitettuja välineitä. Tämä kaikki mahtuu siniseen tilaihmeeseen eli siivoojien siniseen kassiin.

Mitä muuttosiivoukseen kuuluu?

Siivous.työvälineet.kotisiivous.muuttosiivous.siivouspalvelu

Tuomme kaikki siivoukseen tarvittavat välineet mukanamme, lukuunottamatta imuria. Muistathan valita imurin tilaukselle jos sellainen siivottavasta asunnosta puuttuu niin otamme sen mukaan siivouskäynnille.

#kotisiivous #muuttosiivous #siivousvälineet #siivooja #siivouspalvelu #puhdaskotiparempimieli