Ympäristöystävällinen siivouspalvelu

05.12.2017 Outi Ylönen

Moppi.com siivouspalvelujen tavoite on ollut alusta asti luoda kotitalouksille mahdollisimman vaivaton, nopea ja luotettava tapa tilata kodin siivouspalveluja. Myöskin haluamme tuottaa siivouksia koteihin kestävällä tavalla.

Ympäristöystävällinen.luonto.ekologinen.siivouspalvelu.siivous.helsinki.tampere.turku.lahti.oulu.espoo.vantaa.kotisiivous.siivooja.

Asiakkaiden ja ympäristön turvallisuus?

Meillä Mopilla, vihreä väri symbolisoi raikkauden ja puhtauden lisäksi ekologisia ja ympäristöystävällisiä toimintatapoja. Voimme tehdä valinnoillamme paljon asiakkaidemme ja ympäristön hyvinvoinnin hyväksi. Moppi.com on Suomen Luonnonsuojeluliiton tukijäsen, joten olemme sitoutuneet ottamaan luonnon sekä ympäristön huomioon joka päiväisessä toiminnassamme. Pesuainevalinnoilla voimme mm. vaikuttaa vesistöjen kuormitukseen ja rehevöitymiseen sekä kemikaalien ja ympäristömyrkkyjen päätymiseen mereen, jokiin ja järviin. Suomen vesistöjen ekologinen luokitus osoittaa, että etenkin Itämeren rannikkovedet ja rannikkoalueen jokivesistöt voivat huonosti. Puolet jokivesistä ja yli puolet rannikkovesien kokonaispinta-alasta on hyvää huonommassa tilassa. (Lähde: Suomen luonnonsuojeluliitto). Rohkaisemme myös asiakkaitamme tekemään järkeviä valintoja oman hyvinvoinnin ja Suomen luonnon puolesta.

Siivouspalvelu.ympäristöystävällinen.Siivous.kotisiivous.Helsinki.tampere.turku.

Eco puhdistusaineet käytössä

Moppi.com käyttää ensisijaisesti siivouspalvelujen tuottamisessa Sealed air Pur-Eco puhdistusainesarjaa. Se on valmistettu tutkituista, ympäristömyötäisistä kasvipohjaisista raaka-aineista. Pur-Eco-tuotteissa yhdistyvät tehokkuus, turvallisuus, kokonaistaloudellisuus sekä viimeisin ympäristötietous. Pur-Eco-pesuaineet on joutsen merkittyjä tuotteita.

Jopa 40 % Suomen väestöstä on tuoksuyliherkkiä!

Tuoksuyliherkkyydellä ja kemikaaliherkistymällä tarkoitetaan erilaisten tuoksujen ja hajujen aiheuttamia elimellisiä oireita kuten nuhaa, päänsärkyä ja pahoinvointia.
(Lähde: Allergia- ja astamliitto)
Moppi.com siivouspalvelujen uudistusten myötä on mahdollisuus valita SURE® kasvipohjaiset pesuaineet varauksen yhteydessä. Ne ovat 100% biohajoavaa tuotesarjaa. Ammattikäyttöön tarkoitettujen tuotteiden tehokkuus yhdistyy turvallisuuteen ja ympäristömyötäisyyteen. Pesuaineissa ei ole käytetty hajusteita.

Jos sinulle herää mitä tahansa kysymyksiä palveluihimme liittyen niin voit olla yhteydessä Mopin mainioon asiakaspalveluun ma-pe klo 9.00-17.00 välillä. Tavoitat meidät helposti chatissa, puhelimitse 020 718 1300 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@moppi.com.

#ympäristöystävällinen #ekologinen #siivouspalvelu #siivous #kotisiivous
#Helsinki #Tampere #Turku #Espoo #Vantaa #Oulu #Lahti