Ulkoista Joulusiivous ammattilaiselle

20.11.2017 Outi Ylönen

Joulusiivoukset varataan nopeasti loppuun, joten siivous kannattaa varata nyt eikä vasta joulukuussa. Joulusiivousta varatessa kannattaa pohtia mikä ajankohta on paras siivoukselle ja mitä yksityiskohtia haluat kodissasi priorisoitavan.

Joulua aletaan suunnittelemaan kuukausia ennen H-hetkeä ja jo syyskuusta lähtien Mopin järjestelmään on tullut tasaiseen tahtiin joulusiivous-tilauksia. Tilaa siivous pian, koska moni muukin haluaa siivouksen juuri samalle ajankohdalle. Joulua vietetään vain kerran vuodessa.

joulusiivous.kotiin.kotisiivous.helsinki.tampere.turku.espoo.vantaa.siivooja.siivous.

Enemmän aikaa itsellesi ja perheellesi

Yksi suurimmista syistä, jonka vuoksi asiakkaamme käyttävät siivouspalveluamme on aika ja kiire. Ulkoistamalla niinkin arkisen asian kun siivouksen, sinulla vapautuu aikaa muihin tärkeisiin asioihin kuten kokkaamiseen, pakettien paketointiin, itsesi hemmoteluun tai vaikka perheen kanssa vietettyyn laatu-aikaan. Jouluna aika perheen, ystävien ja muiden tärkeiden ihmisten kesken korostuu.

Ja niin ihana ja kaunis kuin joulunaika onkin, niin se saattaa olla aikamoinen energiasyöppö. Työn ja muiden kiireiden keskellä pitäisi ehtiä ostamaan lahjat, suunnitella jouluateria ja käydä kaupassa, koristella koti ja vielä siivota. Kun oikeastaan ainoa asia mihin aikaa pitäisi satsata on rakkaimmat ja sinä itse. Nauti kuppi kuumaa glögiä kullan kainalossa, syö joulun herkkuja perheen ja ystävien kanssa, pelaa lasten kanssa Afrikan tähteä ja rentoudu joulusaunassa.

joulusiivous.blogi.siivous.kotiin.kotisiivous.siivooja.helsinki.tampere.espoo.turku.vantaa.lahti.oulu.

Ota huomioon kun varaat joulusiivousta.

Jos tänä vuonna päätät jättää joulusiivouksesta huolehtimisen ammattilaisille ja itse vain nautiskella joulun taiasta, niin tärkeintä on olla ajoissa liikkeellä. Kuten blogin alussa paljastimme, niin osa asiakkaistamme on jo varanut joulusiivouksen, ja siivoukset viikko ennen joulua varataan usein loppuun jo ennen Joulukuuta.

Kun olet varaamassa joulusiivousta, niin suosittelemme pohtimaan minkälaisen siivouksen haluat. Mopin joulusiivous on perussiivous kaikille kodin huoneille sisältäen myös keittiön siivouksen. Jos haluat, että siivoamme saunasi sellaiseen kuntoon, että siellä kelpaa jouluaattona nautiskella havun tuoksuisista löylyistä, niin valitse saunan siivous lisäpalveluna siivouslaskurista. Asiakkaat ovat myös kokeneet hyvänä lisäpalveluna uunin tai jääkaapin siivouksen sisältä – On mukavampi valmistaa jouluruuat puhtaassa uunissa ja säilöä ne puhtaaseen jääkaappiin. Kaikki lisäpalvelumme löydät täältä.

Siivous.kotiin.joulusiivous.helsinki.espoo.vantaa.oulu.lahti.tampere.turku.kotisiivous.siivooja

Kun tiedät että mitä tarvitset joulusiivoukseesi niin varaa kyseinen kotisiivous sivuiltamme 2 minuutissa. Jos sinulla on mielessäsi jotain erikoispyyntöjä niin mainitse niistä lisätietoja kenttään. Suosittelemme että siivous toteutetaan viimeistään Jouluaaton aattona, jotta sinulla on rauha touhuta viimeisten järjestelyjen parissa ennen aattoa. Valitse vielä lopuksi sinulle sopiva ajankohta eli päivämäärä ja kellonaika. Voila – Tulkoon puhtaus!

Tulkoon puhdas Joulu!

#Joulusiivous #puhdaskoti #siivous #kotisiivous #tulkoonjoulu #siivouspalvelu