Miksi sinunkin kannattaa tänä vuonna tilata joulusiivous

21.09.2016 Outi Ylönen

joulusiivous
Joulusiivoukset varataan nopeasti loppuun, joten se kannattaa varata nyt eikä vasta joulukuussa. Joulusiivousta varatessa kannattaa pohtia mikä päivä joulusiivoukselle on paras ajankohta ja minkälaisen siivouksen kodilleen haluaa.

Nyt on vasta syyskuu, mutta joulu alkaa kolkutella ovella. Ainakin Mopilla. Jo syyskuun alussa on Mopin järjestelmään alkanut tasaiseen tahtiin tipahdella tilauksia joulusiivouksille. Sitä voisi hetken luulla, ettei moisella tarvitsisi aivan vielä päätään vaivata, mutta yleensä asiakas tietää parhaiten ja niin nytkin.

Asiakkaamme ovat hyvissä ajoin liikkeellä joulusiivousten kanssa, eikä suotta. Joulu tulee nopeammin kuin uskoisikaan, ja viimeistään lokakuussa olisi suotavaa varata joulusiivousta, jos sellaisen itselleen halajaa saada.

Enemmän aikaa perheen kanssa

Yksi suurimmista syistä, jonka vuoksi asiakkaamme käyttävät palveluamme on aika. Ulkoistamalla niinkin arkisen, mutta aikaa vievän asian kuin siivouksen, saavat asiakkaamme ylimääräistä aikaa itselleen ja perheelleen. Jouluna varsinkin aika perheen ja ystävien kesken korostuu.

Ja niinkin ihanaa ja kaunista kuin joulunaika onkin, on se aikamoinen energiasyöppö. Työn ja muiden kiireiden keskellä pitäisi ehtiä ostaa lahjat, suunnitella jouluateria ja käydä kaupassa, koristella koti ja vielä siivota. Kun oikeastaan ainoa asia mihin aikaa pitäisi satsata on rakkaimmat. Nauttia kuppi kaupalla kuumaa glögiä kullan kainalossa, pelata lasten kanssa Afrikan tähteä ja muistaa sukulaisia ja ystäviä.

joulusiivous

Mitä joulusiivousta varatessa pitää muistaa

Jos tänä vuonna päätät jättää joulusiivouksesta huolehtimisen ammattilaisille ja itse vain nautiskella, niin tärkeintä on olla ajoissa liikkeellä. Kuten artikkelin alussa paljastimme, osa on jo alkanut varata joulusiivouksia, ja siivoukset viikko ennen joulua varataan nopeasti loppuun.

Mille päivälle joulusiivouksen varaa, riippuu pitkälti omista suunnitelmista ja aikatauluista. Viimeistään jouluaaton aattona siivouksen tulisi olla jo hoidettu.

joulusiivous

Kun olet varaamassa joulusiivousta, niin suosittelemme pohtimaan minkälaisen siivouksen haluat. Mopin joulusiivous on perussiivous kaikille kodin huoneille sisältäen myös kylpyhuoneen ja wc:n (tarkista täältä mitä kaikkea siivous pitää sisällään).

Jos haluat, että siivoamme saunasi sellaiseen kuntoon, että siellä kelpaa nautiskella jouluaattona havun tuoksuisista löylyistä, niin se pitää valita lisäpalveluna. Aivan kuten myös uunin putsaaminen sisältä. Kaikki lisäpalvelumme löydät täältä

Tarjoamme kaikista syyskuussa ja lokakuussa varatuista joulusiivouksista 10 euroa alennusta koodilla JOULUX.

VARAA OMA JOULUSIIVOUKSESI

#joulusiivous #siivous #siivouspalvelu #helsinki #tampere #turku #espoo #vantaa