Kotisiivous – Näin järjestät juhlat ilman stressiä

24.08.2016 Oskari

juhlien järjestäminen
Syksy on monelle uuden alkua monessa mielessä. Moni aloittaa opinnot tai uuden työn, mahdollisesti myös asuntoa vaihdetaan. Uuden alku tuo mukanaan usein myös aihetta juhlaan!

Monesta meistä juhlia on ihana emännöidä, mutta niiden järjestäminen käy melkein työstä. Suunnittelu ja siivoaminen arkiaskareiden keskellä on omiaan nostamaan stressitasot ylös.

Kaikkea ei kuitenkaan tarvitse eikä pidäkään tehdä yksin! Varma keino välttää stressi on hankkia apua. Omaksi tehtäväksi jääkin sitten vain kutsua vieraat ja nauttia juhlista täysin siemauksin!

Juhlasuunnittelu

Juhlat alkavat jo suunnitteluvaiheessa. Sen sijaan, että pohtisit ja suunnittelisit kaiken yksin, niin juhlien suunnitteluun löytyy työkaluja, jotka auttavat sinua löytämään ideoita ja hallinnoimaan koko suunnitteluprosessia alusta loppuun asti vaivattomasti. Ja mikä parasta, täysin ilmaiseksi.

Juhlat.fi tarjoaa ilmaisen juhlasuunnittelijan, joka tekee puolestasi ison osan suunnittelusta. Kyseessä on työkalu, jonka avulla suunnittelet niin pienet kuin isotkin juhlat.

juhlien suunnittelu

Työkalu auttaa sinua hallinnoimaan budjettia, asettaa puolestasi deadlineja eri vaiheille, kuten kutsukorttien lähettämiselle tai pitopalvelun tilaamiselle. Suunnittelutyökalun avulla voit järjestää täysin omanlaisesi juhlat tai ottaa mallia muista.

Nyt esimerkisi voisi olla hyvä hetki alkaa suunnitella Halloween-juhlia tai järjestää pimeneviin syysiltoihin viini-ilta ystäville

Älä stressaa siivoamisesta

Juhlat eivät ole onnistuneet, jos paikat juhlien jälkeen ovat tiptop-kunnossa. Serpentiinit ja sipsinmurut lattialla kertovat siitä, että hauskaa on pidetty.

siivous juhlat

Hyvin yleinen syy tilata siivooja onkin juuri ennen juhlia tai juhlien jälkisiivousta hoitamaan. Voit huoletta keskittyä varsinaiseen juhlimiseen, kun sinun ei tarvitse stressata pölypalloista nurkisssa, ja tiedät että joku tulee ja siivoaa kotisi jälleen asuttavaan kuntoon.

Tästä voit kokeilla juhlien suunnittelutyökalua
Tästä voit tilata siivoojan

Toteutettu yhteistyössä Juhlat.fi

#siivous #juhlat #arki #siivouspalvelu #juhlapalvelu #siivooja #kotisiivous