Siivoojan hankkiminen vapauttaa aikaa itselle

26.07.2016 Oskari

kotisiivous-moppi
Mopilta kysellään usein, kuinka yleistä Suomessa on käyttää siivouspalveluita? Kuinka usein siivooja käy ja miksi siivooaminen kannattaisi ulkoistaa? Kaikki nämä erinomaisia kysymyksiä, ja tämän blogitekstin tarkoituksena onkin pyrkiä vastaamaan näihin mieltä askaruttaviin kysymyksiin.

Siivouspalveluiden käyttö on lisääntymässä

Suomessa suhtaudutaan kodin siivouspalveluiden käyttämiseen vielä varauksella, kun taas esimekiksi Hollannissa siivouspalveluiden käyttäminen on hyvin yleistä.

Suomessa moni vierastaa siivouksen ulkoistamista vedoten usein siihen, että siivoaminen on asia, jonka voi yhtä hyvin itsekin tehdä. Moni myös pohtii uskaltaako päästää itselle täysin vierasta ihmistä kotiinsa.

Siivouspalveluita tarjoavien yritysten palkkalistalla on kuitenkin aina taustatarkistetut ja koulutetut siivoojat.

siivouspalvelut-moppi

Mopin käyttäjäkunta vaihtelee yksinelävistä kaupunkilaisista omakotitalossa asuvaan isoon perheeseen, ja jokaisella onkin omat syynsä palkata siivooja. On kuitenkin olemassa muutama syy, jotka ovat saaneet ihmiset irrottautumaan pölynimurin varresta ja ottamaan meihin yhteyttä.

1. Siivouksen ulkoistaminen tuo lisäaikaa itselle

Ehkäpä yleisin syy palkata siivooja on ajankäyttö. Moni on valmis maksamaan pienen hinnan siitä, että saa omaan elämäänsä muutaman tunnin lisäaikaa viikossa tai kuukaudessa. Ylimääräisen ajan he voivatkin sitten käyttää mielensä mukaan yhdessä perheen tai ystävien kanssa tai yksin rentoutuen.

Monet pariskunnat ja perheelliset ovat myös huomanneet elämänlaatunsa parantuneen huomattavasti, kun joku muu hoitaa kodinsiivouksen sen sijaan, että kuluttaisi energiaa kinaamalla kenen vuoro on pestä vessa tai imuroida.

siivouspalvelut

2. Elämän hektisyys

Ihmiset tuntuvat olevan nykyään niin kovin kiireisiä. Työ, perhe, sosiaalinen elämä ja harrastukset pitävät huolen siitä, että ylimääräistä aikaa ei liian monella tunnun juurikaan olevan. Hektisen työpäivän ja uuvuttavan kauppareissun jälkeen viimeinen mitä kukaan kaipaa on tiskivuoren purkaminen tai imurointi.

Oli päivä ollut kuinka kiireinen tahansa, niin aina on mukavampi tulla siistiin kotiin ja heittäytyä itse vapaalle ilman, että mielessä pyörii koko ajan se kuinka sekainen koti on ja millonkahan sen ehtisikään siivota.

moppi kotisiivous

3. Arjen luksusta

Vaikka mikään tai kaikki ylläolevista syistä ei kohdallasi täyttyisikään, niin aina on ihmisiä, joille siivouspalveluiden käyttäminen on vähän kuin kävisi ulkona syömässä. Arjen luksusta.

Tutustu Mopin siivouspalveluihin

siivouspalvelu#siivooja #siivous #kotisiivous #siivouspalvelut